Hem

Välkommen

till föreningen Palmeras Vänner!

Piña Palmeras fokus ligger på att stärka arbetet med närbaserad rehabilitering, samt verka för att människor med funktionsnedsättningar ska synliggöras, rehabiliteras och kunna ta makt över den egna situationen. Läs mer om Piña Palmera och hur centret arbetar under fliken Piña Palmera.

Föreningen Palmeras Vänner arbetar med att stödja arbetet på Piña Palmera. Läs mer om hur vi arbetar med detta under fliken Om föreningen.

 

 

 

Ser hemsidan ny ut?

Helt rätt! Hemsidan är nämligen under ny uppbyggnad. Därför finns inte all information utlagd än, men vi jobbar successivt på att få upp allt inom en snar framtid. Har du bilder eller info som du tycker att vi skall lägga upp här på hemsidan, vänligen kontakta hemsidesansvarig på:

emilia@palmerasvanner.se

Händelser

TACK!

Vill vi nu säga efter ett fantastiskt årsmöte med föreningen Palmeras vänner, och även hälsa välkomna till våra nya styrelsemedlemmar Malin Stenbom, Manuela Cano och Balder Guevara.

 

Nu startar ett nytt styrelseår som vi alla ser fram emot, med nya idéer, projekt och engagemang!

 

Har du som sitter och läser detta en idé eller åsikt om vad vi behöver jobba med under 2018, tveka inte att kontakta oss i styrelsen! Antingen via hemsidan eller Facebook!

 

Och sist men inte minst, tack till alla trogna medlemmar och faddrar ute i landet! Utan er skulle inte föreningen existera!