Föreningen Palmeras Vänner

Styrelsen

Vilka är vi?

Styrelsen 2022


Anita Nilsson Röjning

Malin Stenbom

Amanda Sandberg

Hanna-Liisa Juntti

Karin Gutierrez Arvidsson

Sara Rydwik

Maria Anderberg


Anita Nilsson Röjning


Pedagog, förskollärare och marknadsekonom. Egen företagare inom konferens-och mässverksamhet. Nu pensionär men vikarierar då och då som personlig assistent.

Ledamot i styrelsen 2014-15. Ordförande i föreningen sedan mars 2016

Tillbringade sex månader som volontär på Pina Palmera 2013. Har ockå tidigare engagerat mig ideellt inom bl.a Röda Korset.

Friluftsmänniska och tycker om att göra veckolånga vandringar i svenska fjällen.


Malin Stenbom


Civilingenjör och jobbar som konsult inom hälso- och sjukvården. Ledamot i styrelsen sedan mars 2018 Tillbringade tre månader på Piña Palmera hösten 2017 Älskar kriminalare både när det kommer till böcker och tv-serier. Älskar att resa och passar på så ofta som möjlighet ges.


Amanda Sandberg


Jobbar som resurs på en grundsärskola, har mycket erfarenhet av ledarskap
inom idrottsvärlden
Suttit som suppleant i styrelsen för FPV sedan mars 2020 och nu som ledamot sedan mars 2021.
Var volontär på Piña Palmera under 6 månader mellan september 2019 och mars 2020.
Jag är en glad och kreativ själ som älskar all form av konst, att resa och vara ute i
naturen.


Hanna-Liisa Juntti


Socionom 

Medlem i styrelsen sedan mars 2020, initialt som suppleant och nu som ledamot sedan mars 2021.

Var volontär på Piña i 6 månader 2009 och har åkt tillbaka på besök sedan dess. 

Jag gillar sociala sammanhang, friluftsliv och språk. 


Karin Gutierrez Arvidsson


Arbetsterapeut som arbetar på Barnhabiliteringscenter. Min familj har varit aktiv i föreningen sedan tidigt 2000-tal då mina föräldrar skickade hjälpmedel som saknades till centret.
Har rötter i Mexiko och Göteborg men bor nu i Stockholm. Just blivit engagerad i föreningen, sedan tidigare haft många engagemang inom studentlivet. I övrigt gillar jag stand up paddle, att dansa och att spela dodgeball.


Sara Rydwik


Legitimerad arbetsterapeut och lärare. Arbetar på folkhögskola. Tillbringade tio månader 2010 och sex månader 2011 som volontär på Pina Palmera. Har sedan dess varit engagerad i Föreningen Palmeras Vänner på olika sätt. Suppleant i styrelsen år 2016 och ledamot i styrelsen sedan 2022. Uppskattar naturupplevelser och att umgås med familj och vänner.


Maria Anderberg


Jag heter Maria Anderberg och är ny-gammal i styrelsen Pina Palmera. 2004 var jag volontär på Pina och fortsatte därefter när jag kom hem till Sverige att engagera mig genom Pina Palmeras Vänner. Så småningom flyttade jag till min hemstad i Skåne och för några år sedan tog jag en paus med Pina Palmeras Vänner. Jag har två barn och arbetar som socionom. Nu ser jag fram emot att åter vara en del av Pina Palmeras Vänner!