Föreningen Palmeras Vänner

Styrelsen

Vilka är vi?

Styrelsen 2023


Anita Nilsson Röjning

Malin Stenbom

Amanda Sandberg

Maria Anderberg

Amanda Plumeyer

Carl Norrman

Anita Nilsson Röjning


Pedagog, förskollärare och marknadsekonom. Egen företagare inom konferens-och mässverksamhet. Nu pensionär men vikarierar då och då som personlig assistent.

Ledamot i styrelsen 2014-15. Ordförande i föreningen sedan mars 2016

Tillbringade sex månader som volontär på Pina Palmera 2013. Har ockå tidigare engagerat mig ideellt inom bl.a Röda Korset.

Friluftsmänniska och tycker om att göra veckolånga vandringar i svenska fjällen.


Malin Stenbom


Civilingenjör och jobbar som konsult inom hälso- och sjukvården. Ledamot i styrelsen sedan mars 2018 Tillbringade tre månader på Piña Palmera hösten 2017 Älskar kriminalare både när det kommer till böcker och tv-serier. Älskar att resa och passar på så ofta som möjlighet ges.


Amanda Sandberg


Jobbar som resurs på en grundsärskola, har mycket erfarenhet av ledarskap
inom idrottsvärlden.
Suttit som suppleant i styrelsen för FPV sedan mars 2020 och nu som ledamot sedan mars 2021.
Var volontär på Piña Palmera under 6 månader mellan september 2019 och mars 2020.
Jag är en glad och kreativ själ som älskar all form av konst, att resa och vara ute i
naturen.


Maria Anderberg


Jag heter Maria Anderberg och är ny-gammal i styrelsen för Palmeras Vänner. 2004 var jag volontär på Piña och fortsatte därefter när jag kom hem till Sverige att engagera mig genom Palmeras Vänner. Så småningom flyttade jag till min hemstad i Skåne och för några år sedan tog jag en paus med Palmeras Vänner. Jag har två barn och arbetar som socionom.


Amanda Plumeyer


Jag läser fysik på Göteborgs universitet. Jag har länge känt till Piña via nära vänner och hälsade på sommaren 2022. Sedan blev jag invald i styrelsen våren 2023. Jag tycker mycket om att lyssna på, skriva och spela musik, och är också intresserad av växter och odling.


Carl Norrman


Jag kom i kontakt med Piña Palmera år 2000 efter det att min mamma rest runt i Sydamerika och fått kontakt med Anna Johansson på Piña Palmera . Efter sin hemkost förslog hon att jag skulle bli medlem i Föreningen Palmeras Vänner.

På årsmötet 2023 blev jag invald i styrelsen som suppleant.
Jag jobbar som receptionist på socialförvaltningen. Ett av mina fritidsintressen är att ta med personer med funktionsvariationer ut på historiska promenader. Promenaderna guidas av mig och vi går dels inne i Stockholm city, men även på Gärdet och Djurgården.
Även gående historieintresserade är välkomna.Från vänster: Amanda S., Amanda P., Anita, Malin och Carl

Frånvarande: Maria