Föreningen Palmeras Vänner

Styrelsen

Vilka är vi?

Styrelsen 2024


Anita Nilsson Röjning

Amanda Sandberg

Amanda Plumeyer

Carl Norrman

Mira Larsson

Evelina Bratt

Ilse Mendez
Anita Nilsson Röjning


Pedagog, förskollärare och marknadsekonom. Egen företagare inom konferens-och mässverksamhet. Nu pensionär men vikarierar då och då som personlig assistent.

Ledamot i styrelsen 2014-15. Ordförande i föreningen sedan mars 2016

Tillbringade sex månader som volontär på Pina Palmera 2013. Har ockå tidigare engagerat mig ideellt inom bl.a Röda Korset.

Friluftsmänniska och tycker om att göra veckolånga vandringar i svenska fjällen.


Amanda Sandberg


Studerar och jobbar som ledsagare.
Suttit i styrelsen sedan mars 2021.
Var volontär på Piña Palmera under 6 månader mellan september 2019 och mars 2020 - det bästa jag gjort i mitt liv!
Jag är en glad och kreativ själ som älskar all form av konst, att resa och vara ute i
naturen.


Amanda Plumeyer


Jag läser fysik på Göteborgs universitet. Jag har länge känt till Piña via nära vänner och hälsade på sommaren 2022. Sedan blev jag invald i styrelsen våren 2023. Jag tycker mycket om att lyssna på, skriva och spela musik, och är också intresserad av växter och odling.


Carl Norrman


Jag kom i kontakt med Piña Palmera år 2000 efter det att min mamma rest runt i Sydamerika och fått kontakt med Anna Johansson på Piña Palmera . Efter sin hemkost förslog hon att jag skulle bli medlem i Föreningen Palmeras Vänner.

På årsmötet 2023 blev jag invald i styrelsen som suppleant.
Jag jobbar som receptionist på socialförvaltningen. Ett av mina fritidsintressen är att ta med personer med funktionsvariationer ut på historiska promenader. Promenaderna guidas av mig och vi går dels inne i Stockholm city, men även på Gärdet och Djurgården.
Även gående historieintresserade är välkomna.


Mira Larsson


Kom i kontakt med Palmeras vänner hösten 2023 via volontärbyrån. Och blev på årsmötet 2024 invald som ordinarie ledamot i styrelsen. Jag har inte haft möjlighet att åka till Pina Palmera men drömmen är att åka dit och jobba som volontär någon gång! Jobbar till vardags på Kalmar Stadsmission. Bor med en hund och tre katter i centrala Kalmar. På fritiden gillar jag att gå långa promenader med min hund, umgås med vänner, sticka, skriva och glo på serier.


Evelina Bratt

Jag var volontär på Piña Palmera under en period mellan 2022 och 2023. 2024 blev jag invald i styrelsen. Jag är socionom och arbetar som biståndshandläggare i Malmö. Utanför arbetet tycker jag mest om att umgås med min familj, mina vänner och att resa. Ny favoritdestination är Zipolite/Piña Palmera, där bilden är från.


Ilse Mendez

Jag studerar på socionomprogrammet i Örebro. Ursprungligen kommer jag från Mexiko och år 2016 var jag volontär på Piña Palmera. Det är andra gången jag är en del av styrelsen och jag är väldigt glad över att kunna delta igen. Jag gillar att umgås med vänner och familj och på min fritid gillar jag att klättra och att vara ute i naturen.